Top menu

Scandic Vloerenset plus

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant reviews)

97,00

 

Scandic Vloerenset plus

Voordelen van de Scandic Vloerenset plus:

 • uitermate geschikt voor het schoonmaken van kleine en grote vloeroppervlakken
 • ergonomisch design
 • rendabele oplossing met hoge oppervlakprestatie
 • duurzame en hoogwaardige A++ kwaliteit materialen met een lange levensduur
 • compact en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zwaar gemeubileerde vloeren en trappenhuizen

 

De Scandic vloerende plus wordt gefabriceerd door Vermop. Vermop is een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van schoonmaakmaterialen en toebehoren. Van oudsher staat het bedrijf bekend om zijn hoogwaardige professionele producten en de modulaire schoonmaaksystemen. Het bedrijf produceert uitsluitend degelijke en innovatieve producten die uitvoerig beproefd zijn in de praktijk.

De Scandic Vloerenset Plus is een professioneel en ergonomisch systeem voor het vochtig schoonmaken van alle harde en gladde vloeren zoals parket, laminaat, Marmoleum, PVC en Vinyl.. Door zijn compacte vorm is dit systeem uitermate geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld zwaar gemeubileerde harde vloeren en trappen. Door de hoogwaardige materialen, waarvan de Scandic Vloerenset Plus is vervaardigd, heeft dit systeem een zeer lange levensduur. Het ergonomische en innovatieve design is een garantie voor een snelle, eenvoudige en optimale reiniging van elke harde vloer zonder dat er zware fysieke inspanningen geleverd moeten worden. De Scandic Telescoopsteel is eenvoudig in hoogte verstelbaar en is uitgerust met een draaibare kogel op het einde voor een vloeiende polsbeweging. De Scandic mopplaat met klitteband maakt het eenvoudig om de moppen te verwisselen. De Tronic mop heeft uitstekende glij-eigenschappen en neemt het vuil snel op in de speciale hightech microvezels.

De Scandic Vloerenset plus bestaat uit:

 • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 1000 – 1700 mm
 • Scandic mopplaat 28 cm
 • Twixter Tronic mop 28 cm
Categorieën: ,

1 beoordeling voor Scandic Vloerenset plus

 1. Beoordeling 5 uit 5

  Erik

  Het kopen van de sets heeft me veel opgeleverd. Deze is ook weer net als de ramenwasset erg praktisch en handig. Maakt goed schoon, makkelijk, en het resultaat is dat het schoon is in huis! Ben zeer tevreden over de spullen

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.