Top menu

sanitairreiniger eco

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klant reviews)

13,50

 

Voordelen sanitairreiniger eco:

 • een professionele sanitairreiniger en ontkalker in één voor een verbluffend eindresultaat
 • een krachtige en geconcentreerde samenstelling die het Europese Ecolabel heeft
 • geschikt voor dagelijkse reiniging en ontkalken
 • zuinig en kostenbesparend in gebruik door hoge concentratie en ingebouwde doseermogelijkheid in de fles.

 

Sanitairreiniger eco is een professioneel schoonmaakmiddel voor alle schoon te maken materialen binnen badkamers, toiletten en kleedruimtes. Sanitairreiniger eco heeft het Europese Ecolabel.

De kunst van goed schoonmaken is met zo weinig mogelijk producten te werken. In de supermarkt worden vele producten aangeboden: een schoonmaakmiddel voor het schoonmaken van de wc, een middel voor het ontkalken van de wc, een schoonmaakmiddel voor het schoonmaken van de badkamer en een middel voor het ontkalken van de douchehoek. De kast thuis staat vol met vele schoonmaakmiddelen.

Dit kan anders: door de dosering aan te passen is Sanitairreiniger eco zowel geschikt als ontkalker en als dagelijks schoonmaakmiddel. Dit levert een enorme besparing op.

Sanitairreiniger eco is niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudend natuursteen.

Geleverde hoeveelheid: fles 1 liter

Categorieën: ,

2 beoordelingen voor sanitairreiniger eco

 1. Beoordeling 5 uit 5

  André (geverifieerde eigenaar)

  De sanitairreiniger van Evika gebruik ik nu een aantal weken en het werkt echt goed. Ik moet zeggen dat ik mijn bedenkingen had want ik had al van alles geprobeerd. Het middel is onverdund erg krachtig. Wel is het een goed idee om de instructievideo’s eens te bekijken voor goede schoonmaak tips.

 2. Beoordeling 5 uit 5

  A.R.

  Ben zéér tevreden met deze sanitairreiniger! Had een waterketel waar ik 2 jaar niets aan gedaan had, geen kalksteen verwijderd. Dus de Evika-sanitairreiniger maar eens op los gelaten. Nou, dat was een groot succes! Na enkele keren aanbrengen (op een nat stuk keukenrol en dat gedaan op de plekken waar de kalk zat, en de hele ketel gewikkeld in een plasticzak, zodat het lekker kon intrekken) heb ik de ketel helemaal schoon kunnen krijgen. Hij lijkt weer als nieuw! Had ook al eens een ander middel geprobeerd, maar dit is toch véél sterker! Jaap zegt in één van zijn instructies dat je het moet bekijken als het schillen van een ui: laagje voor laagje weghalen. Nou dat is dus inderdaad zials het werkt, als er net als bij mijn ketel een enorme laag kalk op zat. De sanitairreinigers die ik nog thuis heb staan van de winkel, geef ik wel aan de kinderen. Ik wil alleen nog schoonmaken met die van Evika! Vergeleken met de prijs in de winkel, lijkt deze reiniger duur, maar hij is zoveel sterker en je hoeft maar een héél klein beetje te gebruiken, dus dan komt het op hetzelfde neer als de fles leeg is. Als je dan zo’n spons gebruikt met een witte kant en je doseert daar de reiniger op, kun je precies zien hoe weinig je nodig hebt. Dus laat je daar door niet tegen houden. Echt super spul!

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.