Top menu

Sanitairmop systeem

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant reviews)

51,75

 

Voordelen sanitairmop systeem:

 

 • milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik
 • professioneel materiaal met een lange levensduur
 • snel en eenvoudig schoonmaken van wanden en andere gladde materialen binnen het sanitair
 • door de hoge vuil absorberende eigenschappen van de sanitairmop is minder kracht nodig bij het schoonmaken

 

Het sanitairmop systeem is bedoeld voor het makkelijk schoonmaken van grotere oppervlakken binnen het sanitair. Normaal gesproken worden de tegels naast een wc bijvoorbeeld met een doek schoon gemaakt. Een niet frisse klus, immers je moet over de wc pot hangen om bij de tegels te komen. Met het sanitairmop systeem zijn de tegels makkelijk en hygiënisch schoon te maken. Bovendien kan er met een rechte rug gewerkt worden. Tegelwanden en deuren binnen het sanitair kunnen ook op een bijzonder efficiënte manier met het sanitairmop systeem schoon gemaakt worden. Door de uitschuifbare steel behoort balanceren op een huishoudtrap tot het verleden.

Het sanitairmop systeem wordt tegenwoordig veel toegepast bij schoonmaakbedrijven, want de geleverde schoonmaak kwaliteit t.o.v. werken met een gewone schoonmaakdoek is veel hoger. De hoogwaardige microvezels in de sanitairmop hebben een extreem vuil absorberende werking, urineresten en ander vuil wordt met gemak weggenomen.

Samenstelling sanitairmop systeem:

 • Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 60-98cm
 • Mop frame 23cm, met kliksysteem te bevestigen op steel
 • 1 microvezel Sanitairmop
Categorieën: ,

1 beoordeling voor Sanitairmop systeem

 1. Beoordeling 5 uit 5

  A.R.

  Ben heel blij met deze mop! Door een evenwichtsstoornis moet ik heel voorzichtig met mijn hoofd bewegen, waardoor werken met een doek op grote oppervlakken (tafels, deuren, wanden etc.) duizelingen kunnen veroorzaken. Met deze mop kan ik gewoon rechtop blijven staan bij het schoonmaken. Werkt heel prettig en de kwaliteit straalt er van af! Zulke kwaliteit zie je niet in de gewone winkel. Super produkt!

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.