Top menu

Sanitairmop 28cm

9,75

 

Voordelen sanitairmop 28cm:

  • Kwaliteit van professionals
  • efficiënt en kostenbesparend in gebruik
  • behoudt zijn vorm en kleur, ook na honderden wasbeurten

 

De microvezel sanitairmop is bedoeld voor het makkelijk schoonmaken van grotere oppervlakken binnen het sanitair. Normaal gesproken worden de wandtegels naast een toilet bijvoorbeeld met een doek schoon gemaakt, een niet frisse klus. Door deze sanitairmop op een telescoopsteel te plaatsen zijn de tegels makkelijk en hygiënisch schoon te maken, bovendien kan er met een rechte rug gewerkt worden. Tegelwanden en deuren binnen het sanitair kunnen ook op een bijzonder efficiënte manier met de sanitairmop schoon gemaakt worden. Door de uitschuifbare steel behoort balanceren op een huishoudtrap tot het verleden.

De sanitairmop is inmiddels een veel gebruikt artikel bij schoonmaakbedrijven, want de geleverde schoonmaak kwaliteit t.o.v. werken met een gewone schoonmaakdoek is veel hoger. De hoogwaardige microvezels in de sanitairmop hebben een extreem vuil absorberende werking, urineresten en ander vuil wordt met gemak weggenomen.

De sanitairmop is dezelfde mop als de interieurmop, de vloermop eco en de mop eco. Op de mop zitten gekleurde labels. Verwijder je de labels en laat je de blauwe label zitten, dan heb je de kleurcodering die wordt gebruikt voor het interieur. Laat je het rode label zitten dan heb je de kleurcodering voor het sanitair.

De saniatairmop wassen op minimaal 60 graden. Gebruik geen wasverzachter.

Categorie:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Sanitairmop 28cm” te beoordelen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.