Top menu

Ramenset buiten

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klant reviews)

39,75

 

Nog niet eerder was het ramen wassen buiten zo een eenvoudig werkje. Immers met de  Ramenset buiten kun je op een professionele manier  in weinig tijd vele ramen streeploos schoonmaken, zonder zware emmers water.

De  Ramenset buiten heeft drie onderdelen

  • Raamtrekker Lockhead 35cm
  • Inwashouder 35cm
  • LockStrip inwashoes 35cm, met klittenband bevestiging.

 

Raamtrekker 35 cm

Een raamtrekker zoals deze ook door professionals gebruikt wordt. Gemaakt van roestvrij staal. De kunststof greep is versterkt met glasvezels. Dit alles zorgt ervoor dat deze raamtrekker een leven lang meegaat. Indien nodig is het rubber makkelijk te vervangen.

Toplock inwashouder, 35cm

Deze inwashouder heeft een extra lange greep, die ergonomisch is, waardoor hij makkelijk in de hand ligt. Bovendien is hij bekleed met rubber. Hierdoor heeft hij goede anti-slip eigenschappen.

Lockstrip, 35cm

Voor deze lockstrip is microvezel gebruikt. Inwassen van de ramen is hierdoor makkelijk en efficiënt. In het materiaal van de hoes is een grote hoeveelheid vezels verwerkt, waardoor hij 20% meer water vast houdt.  De inwashoes van deze Lockstrip heeft twee zijden. Met de pluchekwaliteit van de ene zijde kun je zeer makkelijk inwassen. De andere zijde heeft een krasvrije laag, waarmee sterk vastzittend vuil, zoals vogelpoep eenvoudig te verwijderen is.

Categorieën: , ,

1 beoordeling voor Ramenset buiten

  1. Beoordeling 5 uit 5

    J.G.M.T. (geverifieerde eigenaar)

    Een beetje water en enkele druppels afwasmiddel waren voldoende om al mijn ramen voor en achter glanzend schoon te maken. De raamtrekker zorgt voor een streeploos resultaat.

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.