Top menu

RIAN Miniwringer Pro rechtshandig

Waardering 4.80 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klant reviews)

228,00

Voordelen van de Rian miniwringer Pro rechtshandig:

 • wringer voor professionals, rechtshandig gebruik
 • stabiel geheel
 • wringrollen zijn gemaakt van natuurlijk rubber, dus vormvast
 • kwalitatief beste wringer

 

Schoonmakers die elke dag doekjes uitwringen weten hoe zwaar het uitwringen van een schoonmaakdoek is. Het gevolg van deze belasting is dat veel schoonmakers ziek thuis komen te zitten met klachten aan de pols of schouder. Mensen met een reumatische aandoening of het carpaal tunnelsyndroom kunnen geen doekje meer uitwringen.

Om dit soort klachten te voorkomen of voor mensen die al klachten hebben is de Rian miniwringer Pro een uitkomst.

Door het gebruikte natuurlijke rubber in de rollen komen de schoonmaakdoeken altijd op de juiste vochtigheid uit de miniwringer. Natuurlijk rubber heeft als voordeel t.o.v. kunstrubber dat het veerkrachtiger is, zijn oude vorm terug krijgt na gebruik en een langere levensduur kent.

Schaf net als andere mensen, die kiezen voor de kwaliteit van professionals de Rian miniwringer Pro aan want, voorkomen van klachten is beter dan ze te genezen.

De RIAN Miniwringer Pro is ongeschikt voor het uitwringen van handdoeken, dweilen,moppen en dergelijke.

5 beoordelingen voor RIAN Miniwringer Pro rechtshandig

 1. Beoordeling 4 uit 5

  y.wigbers (geverifieerde eigenaar)

  Ontzettend handig en makkelijk in gebruik !
  Een aanrader!

 2. Beoordeling 5 uit 5

  Marja (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig product! Ik heb getwijfeld tussen deze of de goedkopere versie, maar aangezien ik niets meer mag (en kan) wringen wilde ik een product met lange levensverwachting. Het werkt echt geweldig en inderdaad heeft doekje ideale klamvochtigheid. Ook een voordeel dat je makkelijk in de emmer kan met je handen en de emmer is zonder knoeien leeg te gooien. Ik had een klein puntje dat de emmer een beetje wiebelde omdat een pootje iets te diep zat. Dat vond ik voor zo’n prijzig exemplaar toch zonde. Heb het via mail gemeld en kreeg meteen antwoord dat ik de emmer om mag ruilen. Dus dat vind ik nog eens keurige service!!

 3. Beoordeling 5 uit 5

  Toos (geverifieerde eigenaar)

  Aanrader! Goed en degelijk product en bedrijf, op een aanvullende vraag werd telefonisch dezelfde dag nog gereageerd en na het bestellen werd de miniwringer de volgende dag al geleverd. Overigens zijn ook de instructievideo’s die te vinden zijn op YouTube zeer behulpzaam. Klasse!

 4. Beoordeling 5 uit 5

  A.R. (geverifieerde eigenaar)

  Na operatie (carpale tunnelsyndroom) deze miniwringer aangeschaft. Ben super tevreden! Doekjes komen inderdaad klamvochtig uit de wringer, dus geen nadrogen meer. Scheelt tijd en onnodige belasting van de hand.
  Mocht je aanhikken tegen de prijs: toch gewoon doen, je krijgt er absoluut geen spijt van!
  Jaap geeft ook nog eens hele goede adviezen en lost elk probleempje in no time op, super!!
  Kan niet beter! 1

 5. Beoordeling 5 uit 5

  Anita van der Draai (geverifieerde eigenaar)

  Vandaag heb ik de Rian Mini wringer Pro ontvangen en ik kon het niet laten om haar (Rian is een meisjesnaam, toch?) meteen uit te proberen. Wat een top-wringer! Ik heb ervaring met de wringer van Numatic maar dat is een stukje speelgoed vergeleken met deze.
  De emmer is echt stevig en beweegt niet wiebelig mee tijdens het wringen. Dat wringen gaat moeiteloos want het vergt zeer weinig inspanning. De twee beugels maken dat de emmer zeer gemakkelijk op te pakken is. Als ik mijn braces draag heb ik nog steeds voldoende ruimte om met mijn handen in de emmer te gaan. Klein dingetje: Ik mis een waarschuwing! Je loopt nu namelijk een risico dat je schoonmaken écht leuk gaat vinden en voor je het weet zit je met een nieuwe hobby opgescheept 😉
  De kers op de taart was het bijgevoegde handgeschreven briefje van Jaap en de snoepjes. Het is even een uitgave maar de wringer is het dubbel en dwars waard!

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.