Top menu

Rian Miniwringer Perfect rechtshandig

Waardering 4.75 op 5 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen
(8 klant reviews)

159,50

Voordelen van de Rian miniwringer Perfect rechtshandig:

 • Semi-Professionele miniwringer, rechtshandig gebruik
 • professionele kwaliteit kunststof rubber rollen met lange levensduur
 • stabiel geheel door rubber doppen onder de emmer

 

Schoonmakers die elke dag doekjes uitwringen weten hoe zwaar het uitwringen van een schoonmaakdoek is. Het gevolg van deze belasting is dat veel schoonmakers ziek thuis komen te zitten met klachten aan de pols of schouder. Mensen met een reumatische aandoening of het carpaal tunnelsyndroom kunnen geen doekje meer uitwringen.

Om dit soort klachten te voorkomen of voor mensen die al klachten hebben is de Rian miniwringer Perfect een uitkomst.

Door de hoge kwaliteit rollen komen de schoonmaakdoeken altijd op de juiste vochtigheid uit de miniwringer. De juiste vochtigheid van schoonmaakdoeken zorgt ervoor dat er na het schoonmaken niet gedroogd hoeft te worden.

De Rian Miniwringer Perfect  is speciaal gebouwd voor in en om het huis. Veel schoonmakers die een ‘schoonmaakhuisje’ hebben of in de thuiszorg werken nemen de miniwringer altijd mee naar hun werk. Bij minder intensief gebruik is Rian miniwringer perfect ook geschikt binnen een professionele omgeving. Voor zeer intensief gebruik is Rian Miniwringer Pro meer geschikt.  De Miniwringer Perfect heeft een stabiele emmer en door de ideale draagbeugel kan hij ook in gevulde toestand makkelijk getransporteerd worden.

Schaf net als andere mensen, die kiezen voor de kwaliteit de Rian miniwringer perfect aan want, voorkomen van klachten is beter dan ze te genezen.

De RIAN Miniwringer Perfect is ongeschikt voor het uitwringen van handdoeken, dweilen,moppen en dergelijke.

8 beoordelingen voor Rian Miniwringer Perfect rechtshandig

 1. Beoordeling 5 uit 5

  Monique groote Schaarsberg (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb in week 32 een rian miniwringer perfect aangeschaft i.v.m triggervingers. Ik heb de wringer nu bijna 3 weken en ben er zeer blij mee. Mijn klachten aan mijn handen zijn aanzienlijk minder geworden en ik zie nog steeds vooruitgang. Heb tevens een tweede rian miniwringer bij besteld (in overleg met mijn baas) zodat ik op mijn werk ook de rian miniwringer heb en mijn wringer niet elke keer mee hoef te nemen.
  Mvg Monique

 2. Beoordeling 5 uit 5

  Sonja Sweert (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb de Miniwringer Perfect op woensdag 11/12/13 ontvangen via PostNL en ben er meteen mee aan de slag gegaan. Het is een enorme hulp voor mij omdat ik het sinds juni alleen met mijn linkerarm moet doen en dat terwijl ik rechtshandig ben/was. Doekjes uitwringen is nu geen probleem meer voor mij dankzij de Miniwringer Perfect. Alleen, toen ik hem thuis kreeg las ik in de handleiding dat er zowel een rechtse- als een linkse uitvoering bestaat en dat heb ik op de site niet gelezen (tip) anders had ik waarschijnlijk de linkse uitvoering genomen. Maar ik ben er heel erg blij mee, ik zou hem zelfs niet meer kunnen missen.
  Sonja
  Opmerking: Je hebt gelijk, bedankt voor de tip. De linkse uitvoering zal opgenomen worden in het assortiment.

 3. Beoordeling 4 uit 5

  Mariëlla Sonnevelt

  M’n ouders hebben in eerste instantie de miniwringer Rian aangeschaft omdat mijn moeder last heeft van in haar ene arm het carpaal tunnel syndroom en in haar andere schouder een slijmbeursonsteking. Zelf ben ik voor de tweede keer aan m’n linker pols geopereerd. De laatste keer was de polsband afgescheurd, dit is inmiddels weer aan het herstellen maar wringen is vanaf nu uit de boze. Omdat ik het een hele investering vind heb ik even afgewacht wat mijn moeder er van vond. Gelukkig is ze er heel blij mee en werkt het super goed. De doeken komen er mooi droog uit en het kost totaal geen moet of kracht om het voor elkaar te krijgen. Kortom meer dan de investering waard en de tweede wringer is besteld en kunnen we gelukkig weer snel zelf goed aan de slag. Omdat het de tweede wringer is die m’n ouders in korte tijd bestelden zou er een doekje bijgeleverd worden. Ik kijk uit naar de levering, kan bijna niet wachten. Heerlijk weer eigen baas!!!

 4. Beoordeling 4 uit 5

  Ine

  Dinsdag besteld, woensdag in huis! Nog geen website meegemaakt die zo snel was. Afhandeling keurig en een prima mini wringer.

 5. Beoordeling 5 uit 5

  Een heel blije poetsvrouw

  Fantastische uitvinding, de Rian Miniwringer Perfect. Ben er super blij mee. Ik heb hem nu 2 dagen in huis en kan nu al niet meer zonder. Een echte aanrader

 6. Beoordeling 5 uit 5

  Linda (geverifieerde eigenaar)

  Echt aan te raden voor iedereen met hand/polsklachten.
  Ik heb de emmer nu een week in huis en al heel veel gebruikt. werkt perfect en is echt handig in gebruik. Het is even een investering, maar ik heb spijt dat ik hem niet jaren eerder heb gekocht; had me een hoop leed bespaart….

 7. Beoordeling 5 uit 5

  desiree (geverifieerde eigenaar)

  sinds een paar weken de miniwringer besteld ik had eerst het basis model maar die was aan vervanging toe deze nieuw wringer draait veel makkelijker en is veel stabieler en omdat ik hem steeds meeneem is hij veel makkelijker om te transporteren ik ben er erg blij mee en hoop er nog heel lang mee te kunnen werken

 8. Beoordeling 5 uit 5

  A.R.

  Ik had al een Rian miniwringer Pro (waar ik super tevreden over ben), en heb nu dus een miniwringer Perfect er bij gekocht. Nu heb ik op 2 locaties waar ik werk een miniwringer staan en hoef ik ze niet telkens mee heen en weer te nemen, omdat ik al genoeg andere spullen te dragen heb.
  Ook deze wringer werkt erg prettig. Enige verschil met de miniwringer Pro is, dat bij het gebruik van deze wringer soms nog wat hele kleine druppeltjes op glas en gladde tegels achterblijven. Ik ga er dan nog een keer met een droge doek overheen. Kan zijn dat dat het verschil is tussen kunsstof of natuurrubberen rollen. Verder super tevreden over de producten en service! Een pluim voor dit bedrijf!

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.