Top menu

Rian Miniwringer Perfect linkshandig

159,50

Voordelen van de Rian miniwringer Perfect linkshandig:

  • Semi-Professionele miniwringer, linkshandig gebruik
  • professionele kwaliteit kunststof rubber rollen met lange levensduur
  • stabiel geheel door rubber doppen onder de emmer

 

Schoonmakers die elke dag doekjes uitwringen weten hoe zwaar het uitwringen van een schoonmaakdoek is. Het gevolg van deze belasting is dat veel schoonmakers ziek thuis komen te zitten met klachten aan de pols of schouder. Mensen met een reumatische aandoening of het carpaal tunnelsyndroom kunnen geen doekje meer uitwringen.

Om dit soort klachten te voorkomen of voor mensen die al klachten hebben is de Rian miniwringer Perfect een uitkomst.

Door de hoge kwaliteit rollen komen de schoonmaakdoeken altijd op de juiste vochtigheid uit de miniwringer. De juiste vochtigheid van schoonmaakdoeken zorgt ervoor dat er na het schoonmaken niet gedroogd hoeft te worden.

De Rian Miniwringer Perfect  is speciaal gebouwd voor in en om het huis. Veel schoonmakers die een ‘schoonmaakhuisje’ hebben of in de thuiszorg werken nemen de miniwringer altijd mee naar hun werk. Bij minder intensief gebruik is Rian miniwringer perfect ook geschikt binnen een professionele omgeving. Voor zeer intensief gebruik is Rian Miniwringer Pro meer geschikt.  De Miniwringer Perfect heeft een stabiele emmer en door de ideale draagbeugel kan hij ook in gevulde toestand makkelijk getransporteerd worden.

Schaf net als andere mensen, die kiezen voor de kwaliteit de Rian miniwringer perfect aan want, voorkomen van klachten is beter dan ze te genezen.

De RIAN Miniwringer Perfect is ongeschikt voor het uitwringen van handdoeken, dweilen,moppen en dergelijke.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Rian Miniwringer Perfect linkshandig” te beoordelen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.