Top menu

Onvetter Eco

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klant reviews)

12,75

 

Voordelen Ontvetter Eco

 • Professioneel intensief werkend schoonmaakmiddel
 • Milieubewust door Europees Ecolabel
 • Geschikt voor het oplossen van hardnekkige vette vervuiling
 • Doseerkamer in fles zorgt voor weinig verbruik 

Ontvetter Eco is een professioneel schoonmaakmiddel voor het efficiënt verwijderen van hardnekkige vervuiling. Ontvetter Eco is uitermate geschikt voor het schoonmaken van keukens, vervuilde voegen in vloeren en het sanitair. Daarnaast is het middel bijzonder geschikt voor het schoonmaken van tuinmeubilair.

4 beoordelingen voor Onvetter Eco

 1. Beoordeling 5 uit 5

  Katja

  Maakt goed schoon en ruikt fris. Ik heb een woning die ik verhuur en dan wil ik dat mijn gasten een schoon huis treffen. Als ik hard werk en het resultaat valt tegen is dat niet fijn. Eindelijk is het echt schoon en wordt mijn inspanning beloond :-). Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat.

 2. Beoordeling 5 uit 5

  peter boers

  Voor het eerst dit product gebruikt.
  super tevreden maak perfect schoon.
  heb meteen de vloerreiniger besteld.

 3. Beoordeling 5 uit 5

  A.R.

  Heel fijne ontvetter van Evika! Je merkt meteen dat het zoveel krachtiger is dan andere ontvetters. Heel blij mee!

 4. Beoordeling 5 uit 5

  MvR (geverifieerde eigenaar)

  Ooit deze ontvetter aangeschaft tesamen met de ontkalker om als laatste poging de kalk op mijn douche wanden eindelijk eens echt weg te krijgen. Helaas bleek dit een utopie, de kalk heeft zich ws. gewoon ingevreten. Heb me er inmiddels maar bij neergelegd, maar de ontvetter bleek perfect te werken voor het reinigen van de frituurpan, na het legen haal ik er met keukenpapier de laatste vetresten uit en smeer de bak dan goed in met de evika ontvetter, laat dit even intrekken en spoel daarna de bak schoon, dit kan zelfs met koud water. De bak is daarna brandschoon, geen spoortje vet meer te vinden! Dus toen de bodem van de fles ontvetter in het zicht kwam heb ik maar een behoorlijke voorraad aangeschaft, ook al doe ik er lang mee omdat ik het nu alleen gebruik voor de grote schoonmaakbeurt van de frituur.

Een review toevoegen

Controle code * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.