Top menu

tegels schoonmaken en ze er weer uit laten zien als nieuw

Wil jij ook blinkend schone tegels?

Benieuwd hoe?

tegels schoonmaken en ze er weer uit laten zien als nieuw

Tegels schoonmaken met een beter eindresultaat

Bij tegels schoonmaken is het natuurlijk van belang waar de tegels aangebracht zijn. Zijn het vloertegels of zijn het wandtegels? Het schoonmaken van tegels die op de vloer liggen vraagt om een andere techniek dan het schoonmaken van wandtegels.

Tegels worden veel gebruikt op vloeren in de keuken en daarnaast natuurlijk in sanitaire ruimten. Tegels schoonmaken is een klus die prima is uit te voeren mits je een aantal regels in acht neemt.

Hoe kun je het beste te werk gaan bij het tegels schoonmaken?

Bij het vloertegels schoonmaken is het van belang dat je vooraf de vloer droog reinigt door bijvoorbeeld de tegelvloer eerst te stofzuigen. Bij tegelvloeren zijn er vaak vieze voegen te zien. Deze vieze voegen ontstaan doordat een vloer gelijk nat wordt schoongemaakt. Het vuil dat los op de tegels ligt hecht zich dan als een opbouw van vuil in de voegen. Bij het schoonmaken van de tegels in de badkamer heb je met ander vuil te maken dan in de keuken. Ook dat vraagt weer om een andere manier van schoonmaken. In beide gevallen is de basis te werken met een ontvetter. In de verschillende instructie video’s en schoonmaak instructies op deze site kun je zien en lezen wat de beste werk methode is bij het tegels schoonmaken.

Zo dus!
+
Play
Timeline
Volume
FS