Top menu

Retour zendingen

 

Retour zenden van uw bestelling

Klanten van Evika hebben het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Na het annuleren van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te zenden. Binnen 14 dagen na het aanmelden van uw retourzending zullen wij het volledige orderbedrag, inclusief de verzendkosten, aan u crediteren. Enkel de kosten van de retourzending, vanaf uw huis naar ons magazijn, zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren u om de retourzending per aangetekende post aan ons toe te zenden.

Kan ik mijn artikel bij Evika retourneren?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product inclusief alle meegeleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Evika geretourneerd worden. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info [a] evika.nl. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het aanmelden van de retourzending aan u crediteren.

De retourzending is voor risico van de koper. Om deze reden adviseert Evika u om de retourzending per aangetekende post te verzenden. Evika kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschadiging of het zoekraken van retour gezonden producten. Vraag om deze reden bij het postagentschap of de transporteur altijd om een traceercode van de retourzending. Evika verzendt alle bestellingen via aangetekende post. Ook voor de retourzending adviseren wij u om gebruik te maken van de aangetekende post zodat uw zending altijd traceerbaar is. Een groot voordeel hierbij is dat de inhoud van uw retourzending verzekerd is.

Bij Evika doen wij er alles aan om onze professionele artikelen en producten met aandacht bij onze klanten af te leveren. Heeft u onverhoopt toch opmerkingen over de levering van de bestelling of de staat van de geleverde producten, neem dan direct contact met ons op via het contact formulier of via info [a] evika.nl

.

Wat zijn de retour voorwaarden?

  • Wij accepteren een retourzending wanneer het product in de originele staat en (Indien mogelijk) in de originele verpakking wordt teruggezonden.
  • De factuur dient samen met het product te worden meegestuurd met de retourzending.
  • Let op: De verzegeling van de schoonmaak producten mag niet verbroken zijn.

Voordat wij een schoonmaak product aan u verzenden controleren wij altijd de verzegeling zodat u verzekerd bent dat u het originele product in de originele verpakking ontvangt.

  • Wanneer de verzegeling van een retour gezonden product verbroken is kan Evika de retourzending niet accepteren.
  • Als een product buiten de gestelde voorwaarden aan ons wordt teruggezonden blijft de betalingsverplichting bestaan.

modelformulier voor herroeping