Top menu

ramen schoonmaken aan binnenzijde  (ramenset superieure)

 

Geen gesjouw met een emmer water en toch kraakheldere ramen!

  Terug naar het overzicht
Tip
 • Ramenset Superieure

  Ramenset Superieure

  17,50
  Meer infoIn winkelmand

dat kan met de Ramenset superieure

De ramenset superieure is ontwikkeld om met minder inspanning de ramen binnen, blinkend schoon te maken. Het gebruik van emmers water en een trekker en zeem is niet langer nodig. Met de microvezel doek die van te voren vochtig is gemaakt worden de ramen en het kozijnwerk er omheen afgenomen. De microvezel doek heeft een extreem vuil absorberend vermogen. Na het schoonmaken van het glas wordt met behulp van de microvezel droogdoek, die een speciale structuur heeft, het glas blinkend schoon en droog gewreven.

Inmiddels hebben veel Evika klanten ontdekt dat het schoonmaken van ramen een stuk gemakkelijker is met de ramenset superieure. Deze set is ook ideaal voor het schoonmaken van glas in lood en spiegels.

 

De Ramenset Superieure is niet bedoeld voor het schoonmaken van glas aan de buitenzijde, door het weinige water dat wordt gebruikt zal het glas buiten krassen. Voor het schoonmaken van het glas buiten  gebruik je de Ramenset buiten .

Was microvezel op minimaal 60 graden en gebruik nooit een wasverzachter.

Trick

 

Play
Timeline
Volume
FS

Instructie ramen schoonmaken aan de binnenzijde met Ramenset Superieure

 

 1. maak de kleine microvezeldoek vochtig
 2. vouw de microvezeldoek in meerdere vlakken. Door de doek te vouwen hoef je tussendoor niet uit te spoelen. Is één vlak vies dan vouw je de doek om naar een schoon vlak.
 3. maak nu met de vochtige microvezeldoek de ramen en kozijnen schoon
 4. heb je één raam af droog dan direct het glas met de droogdoek die je van te voren ook in meerdere vlakken hebt gevouwen
 5. is het raam droog ga dan door naar het volgende raam en werk op deze manier al het glas af

 

Download de instructies(PDF)