Top menu

ramen schoonmaken aan binnenzijde (Glasmop systeem)

 

Het schoonmaken van ramen aan de binnenzijde is een gedoe. Maar het kan makkelijker!

  Terug naar het overzicht
Tip
 • Glasmop systeem korte steel

  Glasmop systeem lange steel

  55,75
  Meer infoIn winkelmand

Met het glasmop systeem

Het Glasmop systeem is een innovatie uit de professionele schoonmaakbranche om op een meer makkelijke en snelle manier al het glas binnen te reinigen. Door de uitschuifbare steel in combinatie met de microvezel glasmop kan glas op een grotere hoogte makkelijk worden schoongemaakt. Binnen kantoren waar bureaus een sta in de weg zijn voor glazenwassers is het schoonmaken van de ramen nu een peulenschil. Gebruik maken van een onstabiele trap is niet langer nodig om de hoger gelegen ramen schoon te maken.

De glasmop heeft een hoog vuil absorberend vermogen waardoor het schoonmaken van ramen, separatieglas, spiegels en serres een eenvoudig karwei wordt. Vettige vervuiling, vingertasten en nicotineaanslag worden op een makkelijke manier weggehaald.

Het Glasmop systeem is bedoeld voor het reinigen van al het glas binnen. De ramen buiten worden perfect schoon met de Evika Ramenset buiten.

Trick
Play
Timeline
Volume
FS

Instructie ramen schoonmaken aan binnenzijde met Glasmop systeem

 

 1. stel de telescoop steel af op de goede lengte, zodat je de hoger gelegen ramen zonder te strekken kunt bereiken
 2. plaats de glasmop op het miniframe en druk goed aan, zodat de glasmop goed blijft zitten
 3. bevochtig met een sprayflacon de glasmop  licht. Gebruik niet te veel water, anders zal het glas niet streeploos opdrogen
 4. plaats het frame met de daarop bevestigde glasmop op het glas. Het beste is om in het midden te beginnen en van daaruit het glas met een moppende beweging schoon te maken.
 5. op het glas ontstaan kleine druppels, als de mop te veel water bevat zullen de druppels vlekkerig opdrogen, het is een kwestie van ervaring de juiste hoeveelheid water te bepalen
 6. begint de mop te ‘piepen’ dan dient er water bijgesprayd te worden, check ook of de glasmop vies is geworden, is de glasmop vies vervang hem dan door een schoon exemplaar
 7. werk nu raam voor raam de klus af
 8. het glasmop systeem is niet geschikt voor het schoonmaken van het glas buiten. Het zand op de ramen veroorzaakt in combinatie met de glasmop krassen op het glas.
 9. De Evika Glasmop wassen op minimaal 60 °C zonder gebruik te maken van een wasverzachter. De glasmop is niet geschikt voor het drogen in een droogtrommel.

Het glasmop systeem is niet geschikt voor het schoonmaken van het glas buiten. Het zand op de ramen veroorzaakt in combinatie met de glasmop krassen op het glas.

 

Download de instructies(PDF)