Top menu

Badkamer schoonmaken en hem er weer laten stralen

Ook jij kan makkelijker een schone badkamer krijgen, zodat hij er weer uitziet als nieuw.

Benieuwd hoe?

Badkamer schoonmaken en hem er weer laten stralen

Hoe de badkamer schoonmaken en vooral schoonhouden, is één van de meest lastige schoonmaak klussen in huis. Het schoonmaken van de badkamer is vaak een klus die uitgesteld wordt met als gevolg dat er steeds meer vuil opgebouwd wordt. Vieze voegen, een douchekop die niet fijn meer sproeit, kalk op de kraan, een vieze rand in het bad en grauwe kalkaanslag op de tegelwanden en douchewand.
Als je de reclame mag geloven is de badkamer schoonmaken simpel. Je sproeit middel X op de tegels, spoelt af met water en hocus-pocus een blinkend nieuwe badkamer als resultaat. De praktijk wijst uit dat met de bekende schoonmaakmiddelen uit de supermarkt of bouwmarkt een vervuilde badkamer niet schoon wordt.

Gebruik professionele schoonmaakmiddelen bij het badkamer schoonmaken voor het beste resultaat.

De badkamer schoonmaken met als resultaat kalkvrije glanzende wandtegels en schone voegen vraagt om een andere aanpak en middelen. De schoonmaakmiddelen die in de supermarkt gekocht worden zijn vaak water met een geurtje en een kleurtje. Wil je de badkamer écht goed schoonmaken dan heb je stevige middelen nodig, het vuil dat ze moeten verwijderen zit vaak behoorlijk gehecht. Voor het badkamer schoonmaken kun je het beste met twee schoonmaakmiddelen werken. Een ontvetter en een ontkalker. Met de ontvetter verwijder je kalkzeep, huidvetten en shampoo resten. Het vuil dat daarna nog aanwezig is, is kalk. Kalk verwijder je met een ontkalker.

Zo dus!
+
Play
Timeline
Volume
FS